فروشگاه فایل پوشه

فروش انواع فایل های مجاز

فروشگاه فایل پوشه

فروش انواع فایل های مجاز

آشپزی:نکات ظریف آشپزی

چهارشنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۵۶ ق.ظ
آشپزی
 1-برای زود جوش اومدن سماورتون اول اونو تا نصفه از آب پرکنید بعدش که آبش گرم شد پرش کنید
2-وقت پختن نخود و لوبیا به اونا نمک نزنید وگرنه دیر می پزن
3-واسه این که زرده ی تخم مرغ درست در وسط قرار بگیره موقع آب پز کردنشون اونا رو جند بار به هم بزنید
4- قبل از این که آب لیمو رو بکشید اونو یک ربع داخل آب داغ بذارید می بینید که آب لیمو تقریبا دو برابر میشه
5- واسه برطرف کردن جرم و باکتری کتری و سماور یه کم جوش شیرین داخلشون بریزید و بجوشونید
6-موقع پختن گوجه فرنگی یه کم شکر بهش اضافه کنید،می بینید که طعمش حفظ میشه.

سلامت باشید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی